Primarul speră că în acest an va putea da în folosință Strandul Ițcani

16/04/18 ora:3:00am

Primarul Sucevei, Ion Lungu, vrea ca în acest an să fie dat în folosință Strandul Ițcani. Potrivit celor spuse de edil în ultima conferință de presă săptămânală, la ora actuală obiectivul respectiv este în faza de expertiză a bazinelor existente. „Am accelerat cât am putut, dar sunt etape obligatorii. Suntem la faza de expertiză a acelor bazine”, a declarat Ion Lungu. Anul trecut, Ion Lungu precizase că modernizarea ştrandului este legată de strategia de amenajare de zone de agrement în municipiul Suceava. Sunt cel puțin trei direcții în care vor fi efectuate lucrări de modernizare.strand

Prima ține de necesitatea ca perimetrul adiacent bazei să fie împrejmuit cu un gard şi, de asemenea, să fie amenajate parcări şi modernizat accesul.

O a doua direcție de modernizare ține de lucrările care trebuie făcute în vederea asigurării „unui ştrand modern cu apă caldă”, fiind analizată varianta achiziționării şi montării fie a unei centrale pe lemne, fie a uneia pe gaz natural.

Cea de-a treia direcție ține de modernizarea în sine a celor două bazine mari care necesită recondiționări – intenția fiind, la un moment dat, aceea de a monta jacuzzi – şi a bazinului pentru copii. (D.P.)

 

1 Comentariu pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. Ala 16/04/2018 la ora 11:35 -

    Cine va remedia strandul ? Tot Victor care a facut o parte de explanada si a remediato mai rau ca ,,Dorel” , a facut de la zero zona de agrement,,12000 tone” mâl dar iazurile sunt pline de mâl si vegetatie – asfaltul de pe dig e plin de denivelari – granit fântâna lipsa……..Victor+Ion=?℅ (€£¥$&&&&).