Luni dimineata a fost semnat contractul in valoare de 20 de milioane de lei pentru repararea si intretinerea strazilor din municipiul Suceava

24/02/20 ora:11:59am

Contractul a fost castigat de Asocierea firmelor sucevene SC Florconstruct SRL, SUCT SA, Autotehnorom SRL  si SC Conbucovina SA. “Vom  cere firmelor câștigătoare să pregătească un număr cât mai mare de echipe, să lucrăm în toate cartierele din oraș”, a declarat primarul Ion Lungu.

Luni dimineață, la sediul Primariei Suceava a fost semnat contractul care are ca obiect Reparații și întreținere străzi pe raza municipiului. Contractul a fost semnat de primarul Ion Lungu cu reprezentantii Asocierii formate de fimele SC Florconstruct SRL, SUCT SA, Autotehnorom SRL  si SC Conbucovina SA, toate din Suceava, care au câștigat licitația organizată de Primărie. Valoarea estimată a contractului este de 20.000.000 lei fără TVA, iar valabilitatea acestuia este  de 12 luni.

“Având în vedere că la începutul lunii martie se vor porni stațiile de asfalt, vineri 28 februarie vom avea o discuție cu câștigătorii licitației pentru a stabili lucrările pe care le demarăm prin reparații cu covoare asfaltice și lucrări de plombare.Vom cere firmelor câștigătoare să pregătească un număr cât mai mare de echipe, să lucrăm în toate cartierele din oraș”, a declarat primarul Ion Lungu.

1 Comentariu pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. Exit 24/02/2020 la ora 10:19 -

    Se vor face lucrări de mântuială că și până acum că sa fie de muncă și pe la anul in aceleași locuri.strazike din sv sunt praf