Doi tineri de 19 ani au fost răniți după ce mașina condusă de unul dintre ei s-a izbit într-o bornă și un panou publicitar, apoi s-a răsturnat pe calea ferată

18/06/19 ora:5:01am

Accidentul s-a produs la Vicovu de Jos. Soferul de 19 ani a intrat în depășire, dar a pierdut controlul mașinii

În noaptea de duminică spre luni, la ora 00.20, Silviu Ionuț B., de 19 ani, din comuna Vicovu de Jos, conducea autoturismul marca VW pe DN 2H, pe raza localității Vicovu de Jos, având direcția de deplasare către localitatea Gălănești. În autoturism se mai aflau numiții Andrei-Ionuț B., de 19 ani, în dreapta față, și Alexandru-Mihăiță M., tot de 19 ani, pe bancheta din spate, ambii din comuna Vicovu de Jos.

Într-o curbă spre dreapta, mașina a intrat în depășirea unui autoturism marca Audi care circula în fața sa, iar din cauza vitezei ridicate de deplasare a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe acos­tamentul din partea stângă a carosabilului, a lovit borna kilometrică și un panou publicitar, după care s-a răsturnat pe calea ferată. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului au­totu­­rismului și a pasagerului Alexandru-Mihăiță M..

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-a recoltat o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. (O.S.)