Caz hilar în Liga a V-a: Meciul de la Broșteni s-a întrerupt după ce toate mingile de joc au ajuns în râul Bistrița

26/09/17 ora:2:51am

S-a întâmplat duminică, în etapa a II-a din Seria de Vest. “Le recuperați la barajul de la Bicaz” au glumit spectatorii de la Broșteni, care au fost nevoiți să plece acasă încă din minutul 58 al meciului cu Vânătorul Dorna Candrenilor Liga 5

Caz hilar în Liga a V-a din județul Su­ceava, unde meciul de duminică dintre Bis­trița Broșteni și Vânătorul Dorna Can­drenilor s-a în­tre­rupt în repriza a do­ua, după ce jucă­torii celor două echi­pe au rămas fără obiec­­tul muncii. Ast­fel, partida s-a încheiat în minutul 58, la scorul de 2-0 în favoarea oas­peților, du­­pă ce toate mingile de joc puse la dispo­­ziție de gazde au ajuns în râul Bis­trița, care trece prin vecinătatea sta­dio­­nului din Broșteni. “Le recuperați la baraj la Bicaz”, au glumit spectatorii prezenți pe margine.

De altfel, dintre cele trei meciuri programate duminică în etapa a II-a a Seriei de Vest s-au disputat în integra­litate doar două. Minerul Iacobeni a trecut, cu 3-2, de Sporting Poieni Solca, în vreme ce Balada Ciprian Porum­bescu s-a impus pe teren propriu, în fața celor de la Avântul Valea Suhei cu scorul de 5-0, prin golurile marcate de I. Moroșan (2), Dobrea, Murgu și Olar. Voința Stroiești nu a putut asigura asistența medicală la meciul cu Frasin, iar Academica Gălănești nu a avut vize pe carnetele de joc.

Seria Vest – Rezultatele etapei a II-a:cl liga 5, 1

Minerul Iacobeni – Sporting Poieni Solca 3-2

Balada Ciprian Porumbescu – Avântul Valea Suhei 5-0

Viitorul Stroiești – Avântul Frasin 0-3

Academica Gălănești – Bradul Vama 0-3

Bistrița Broșteni – Vânătorul Dorna Candrenilor 0-3

In seria de est a Ligii a V-a, Viitorul Adâncata a rămas lider la golaveraj du­pă cea de-a patra victorie consecuti­vă de la startul actualului sezon: 4-2, în deplasarea de la Falcău. Viitorul Ve­rești este egala la puncte cu prima clasată, după ce a câștigat la “masa verde”, prin neprezentarea adversarului, meciul de acasă cu Viitorul Arbore. Scorul zilei s-a înregistrat la Bunești, unde gazdele de la Sporting Voința au trecut de Buco­vina Frătăuții Noi, cu 6-1, prin golurile înscrise de Cristian Munteanu (2), Alin Onofrei (2), Mihai Dolceanu și Denis Lefter.

Seria Est – Rezultatele etapei a IV-a:cl liga 5, 2

Viitorul Verești – Viitorul Arbore 3-0

Silva Udești – Viitorul Negostina 5-2

Sporting Bunești – Bucovina Frătăuții Noi 6-1

Forestierul Falcău Brodina – Viitorul Adâncata 2-4

Releul Mihoveni – Voința Zvoriștea 4-1

Steaua Dumbrăveni – CFR Moara 1-2

Concordia Grămești a stat în această rundă. (Dănuț CHIDOVET)