A fost nevoie de intervenția mascaților pentru ridicarea unui individ condamnat la închisoare pentru conducere fără permis

reportersite
17/01/20 ora:12:01pm

La 16.01.2020, ora 18.23, polițiștii S.P.R. 9 Șcheia au primit în vederea punerii în aplicare,  mandatul de executare a pedepsei închisorii din 16.01.2020 emis de Judecătoria Suceava, pe numele lui B. Ionuț-Marius  de 26 ani, domiciliat în comuna Șcheia, prin care a fost condamnat la pedeapsa închisorii de 1 an și 8 luni închisoare, pentru comiterea a două infracțiuni de conducere auto fără permis, la ultimul act reținându-se și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La ora 20.00 cu sprijinul grupei SAS, polițiștii S.P.R. 9 Șcheia l-a identificat pe acesta într-un imobil unde este organizată o casă de adunare de rit penticostal, unde, după declinarea calităţii şi identificarea acestuia, i s-a adus la cunoștință conținutul mandatului de arestare.

Cel în cauză a opus rezistență fizică și era agitat fizic/ verbal, motiv pentru care a fost imobilizat de către luptătorii S.A.S., după care a fost condus la sediul Poliției Comunale Șcheia fiind preluat de o escortă din cadrul subunității și transportat la Penitenciarul Botoșani în vederea încarcerării.