Wednesday , February 1 2023

Vladimir Drăghia s-a casatorit. Ceremonia s-a desfasurat pe plaja

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-au căsătorit sâmbătă, 21 iulie, pe o plajă din Mamaia, în prezența persoanelor apropiate. Nu a lipsit fiica lor de un an, Zora, de care câștigătorul Exatlon este de nedespărțit de când s-a întors din Republica Dominicană, dar nici foști concurenți ai emisiunii.
draghia nunta

Un moment care a ridicat semne de întrebare a fost de ce Vladimir a apărut cu ochii învinețiți la propria nuntă.
Un mire cu ochii tumefiați nu ne-am fi așteptat să vedem la o nuntă. Chiar și așa, Vladimir Drăghia nu s-a ascuns sub “tone” de machiaj, ci a lăsat pe toată lumea să-i vadă vânătăile de pe față. Nu știm cum s-a ales cu ele, dar nu i-au știrbit zâmbetul larg. Mai mult, nimeni nu a părut deranjat de apariția mirelui, nici măcar cea care i-a devenit soție
draghia1Și proaspăta soție a lui Vladimir, Alice, a stârnit rumoare atunci când, în timpul ceremoniei, a avut nevoie să se așeze pentru câteva momente și să bea apă. Tânăra s-a simțit rău, cel mai probabil din cauza agitației din ultimul timp și a emoțiilor puse pe seama evenimentului.
click.ro
 

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …