Tuesday , January 31 2023

VIDEO: Clipul minunat filmat in Romania de Mercedes-Benz. Inceputurile gigantului auto 

Mercedes-Benz a filmat in Romania un film fabulos despre cum a inceput totul. Undeva in Transilvania, filmarea ne arata cum s-a desfasurat prima calatorie la bordul unui autovehicul condus de o femeie, dar si cum a aratat prima benzinarie din 1888, scrie 4tuning.ro.

Bertha Benz este prima femeie din lume care a condus un autoturism. E vorba de modelul Benz Patent Motorwagen cu care a facut peste 100 de kilometri. Pana cand a ramas fara carburant si a apelat la o farmacie care i-a vandut un lichid similar cu parafina, pe care l-a utilizat sa alimenteze cartul sau cu 3 roti.

Mai bine de un secol si trei decenii mai tarziu, Mercedes-Benz este una din cele mai prolifice marci auto existente pe planeta. Totul se datoreaza unei femei care a demonstrat eficienta si fiabilitatea unei trasuri care nu mai era trasa de cai, ci de cai-putere, multumita unui motor cu ardere interna.

4tuning.ro

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …