Thursday , September 29 2022

VIDEO. A apărut trailerul pentru „Friends: The Reunion”. Întâlnire emoționantă a celor șase actori

După ce săptămâna trecută a difuzat un teaser de câteva secunde cu cei șase actori principali din „Friends”, platforma de streaming HBO Max a lansat miercuri trailerul oficial al „Friends: The Reunion”. Episodul special cu mult așteptata reuniune va fi difuzat pe 27 mai pe HBO Max, disponibilă momentan doar în SUA.

În noul clip, cei șase actori principali din distribuția originală „Friends” – Matthew Perry (Chandler), Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey) și David Schwimmer (Ross) apar împreună, fie pe canapeaua din Central Perk, fie în sufrageria Monicăi și vorbind despre cele mai dragi momente pe care le-au trăit la filmări, citind din scriptul original diferite scene și chiar dezbătând cel mai important subiect al seriei: erau sau nu Rachel și Ross într-o pauză de la relație?

Săptămâna trecută, HBO Max a anunțat actorii care li se vor alătura reuniunii: Maggie Wheeler (Janice), James Michael Tyler (Gunther), Reese Witherspoon (Jill) și Tom Selleck (Richard), precum și Elliott Gould și Christina Pickles, care i-au jucat pe părinții lui Ross și Monica, Jack și Judy.

Într-un interviu acordat zilele trecute revistei People, actorii și-au imaginat și ce ar fi făcut acum, după 17 ani, cele șase personaje pe care le-au interpretat: o linie de haine lansată de Rachel Green, o competiție mută între Monica Geller și mamele copiilor de la școala în care învață gemenii ei. Lisa Kudrow crede că Pheobe locuiește în Connecticut cu Mike și copiii lor și se ocupă de orele de artă la școală. Matthew Perry, 51 de ani, crede că Chandler ar fi un tată minunat și un foarte bun comediant. LeBlanc a spus că Joey cel mai probabil și-ar fi deschis un lanț de magazine cu sandvișuri, în care Ross ar fi investit economiile strânse pentru copii. „Asta pe lângă a se juca cu oasele de dinozauri”, a completat David Schwimmer.

Vezi si

Liverpool și Glasgow sunt orașele rămase în cursă pentru a găzdui Eurovision 2023

Liverpool, în nordul Angliei, și Glasgow, în Scoția, sunt cele două orașe rămase în cursă …