Thursday , February 2 2023

Veste socanta pentru utilizatorii de Yahoo care au webcam instalat

webcam

Serviciile secrete par să ducă SUA şi Marea Britanie într-un nou scandal diplomatic cu restul lumii. Aveţi un computer în dormitor sau în locurile unde vă plimbaţi în posturi indecente prin casă?
Dacă nu, atunci nu aveţi motive de impacientare. Dar dacă da, este conectat calculatorul la internet şi dotat cu un webcam? Atunci, mai mult ca sigur NSA deţine imagini şi filme picante cu dumneavoastră. La această concluzie au ajuns jurnaliştii britanici de la The Guardian, citaţi de Wiener Zeitung, scrie jurnalul.ro. 
Cei de la The Guardian deţin informaţii că serviciile secrete britanice GCHQ au spionat via webcam mai mulţi utilizatori de-ai Yahoo.
“Ştim că milioane de posesori de conturi Yahoo au fost filmaţi prin webcam fără ştiinţa lor”, a confirmat parlamentarul britanic David Davis. Imaginile au fost obţinute în cadrul programului Optic Nerve şi sunt stocate în bazele de date ale GCHQ şi ale serviciilor secrete americane NSA.
“Este pur şi simplu înspăimântător. Sunt de acord cu faptul că serviciile secrete trebuie să uzeze de toate mijloacele pentru a urmări şi demasca suspecţi sau potenţiali infractori, dar este complet greşit ca acest sistem de supraveghere să fie folosit asupra cetăţenilor de rând”, adaugă Davis.
 
 

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …