Wednesday , February 21 2024

Val Kilmer, dezvăluiri despre lupta împotriva cancerului

val kilmer

Actorul american Val Kilmer a recunoscut într-un mesaj publicat pe platforma online Reddit că a urmat un tratament împotriva cancerului, deşi negase în mod public în 2016 că ar fi fost diagnosticat cu această boală, informează BBC.
În timp ce răspundea întrebărilor care i-au fost adresate de utilizatorii platformei online Reddit, actorul Val Kilmer a dezvăluit că a urmat ”într-adevăr un tratament împotriva cancerului” şi că, deşi acesta a fost finalizat, se confruntă în continuare cu dificultăţi de vorbire, din cauza ”unei limbi umflate”, scrie News.ro.
În 2016, Val Kilmer declarase că ”îşi revine constant” în urma unei ”limbi umflate” şi că nu are ”nicio formă de cancer”.
Starul a revenit asupra acelei declaraţii şi a adus, weekendul trecut, câteva precizări: ”Întrucît încă nu vorbesc aşa cum o fac de obicei, oamenii ar putea să creadă că sunt beat”.
Speculaţiile despre starea de sănătate a actorului Val Kilmer au apărut anul trecut după ce Michael Douglas a spus că Val Kilmer ”luptă” cu cancerul de gât – aceeaşi boală cu care el însuşi a fost diagnosticat în 2010.
Val Kilmer a reacţionat public la puţin timp după aceea şi a spus că ”Michael Douglas a fost dezinformat”.
Weekendul trecut, Val Kilmer a revenit asupra acestui subiect, în timp ce participa la programul online ”Reddit AMA (Ask Me Anything)”: ”El a încercat probabil să mă ajute, pentru că, probabil, oamenii îl tot întrebau cum mă mai simt în aceste zile”.
Într-un mesaj publicat în 2016 pe Facebook, Val Kilmer a dezvăluit că l-a contactat într-adevăr pe Michael Douglas pentru a-i cere să îi recomande un medic specialist, după ce a descoperit un nodul în zona gâtului.
Cei doi actori americani au jucat împreună în filmul ”The Ghost and the Darkness” (1996).
În urma declaraţiilor făcute de Michael Douglas, presa americană a publicat o serie de articole potrivit cărora Val Kilmer ar refuza tratamentul medical din cauza religiei sale – Ştiinţa Creştină.
Mulţi dintre adepţii religiei Ştiinţa Creştină cred că bolile pot fi vindecate prin rugăciune, deşi această biserică nu interzice membrilor săi să solicite ajutor medical.
Val Kilmer, născut pe 31 decembrie 1959, este un actor american, care a devenit popular la jumătatea anilor 1980, după apariţiile sale în filme precum ”Top Secret” (1984) şi ”Top Gun” (1986). În anii 1990 a devenit apreciat şi de criticii de specialitate, după o serie de filme care au avut însă şi succes de box office. L-a interpretat într-o manieră impresionantă pe Jim Morrison în ”The Doors” şi s-a remarcat în pelicule precum ”Tombstone”, ”Batman Forever”, ”Heat”, ”The Saint”, ”Red Planet” şi ”The Salton Sea”.
digi24.ro

Vezi si

FOTO. Sharon Stone, apariție elegantă la Festivalul de Film de la Berlin

Sharon Stone a atras toate privirile la Festivalul Internațional de Film de la Berlin, unde …