Wednesday , September 22 2021

Ultimul SMS trimis de Malina iubitului ei.Vezi ce-i scrie!

Mălina Olinescu şi iubitul ei s-au certat îngrozitor cu o seară înainte ca artista să îşi pună capăt zilelor, spun prietenii cântăreţei. Artista l-a contactat telefonic pe Sebi, însă de această dată nu a dorit să-i mai răspundă la telefon, certurile dintre cei doi fiind foarte dese în ultima perioadă, scrie Click.
“O să mă ai pe conştiinţă”, a fost ultimul mesaj trimis de Mălina iubitului ei Sebi înainte să moară, a povestit Xenti Runceanu la Acces Direct. Bărbatul nu a crezut că artista o să recurgă la un astfel de gest şi a ignorat ce i-a scris artista.
“Cu o zi înainte ca ea să se omoare s-au certat teribil, ea i-a aruncat lucrurile afară, iar apoi îl căuta la telefon. El nu a vrut să mai răspundă, l-a sunat şi pe fix, dar nu a mai răspuns. S-a gândit că o să se liniştească, însă de data asta a fost fatal. Mălina avea acest mod de a responsabiliza persoana cu care era în conflict. Nu ştiu dacă l-a ameninţat, oricum nu sunt la prima abatere, ei s-au certat de foarte multe ori, au mai trecut prin astfel de momente”, a explicat nepotul Mihaelei Runceanu, Xenti.

Vezi si

Antonio Banderas, alături de fiica sa Stella pe covorul roșu

Antonio Banderas a mers alături de fiica lui pe covorul roșu la ceremonia de deschidere …