Sunday , February 5 2023

Tudor Chirilă ii indeamna pe tineri sa mearga la vot: 'Nu lăsaţi minoritatea să decidă pentru voi'

chirila

Artistul Tudor Chirilă iese la rampă cu un nou mesaj înaintea alegerilor parlamentare de duminică. Solistul le transmite tinerilor să iasă la urne şi spune că votul lor nu este un drept, ci o obligaţie. “Hai sa vedem cum sta treaba cand decide o majoritate”, spune Chirilă.
“Eu cred ca este mai degraba o obligatie sa mergem la vot, decat un drept. E obligatia generatiei foarte tinere intre 18 si 30 de ani pentru ca inainte de a pleca din tara ar trebui sa se gandeasca daca n-ar fi mai bine sa incerce sa o schimbe. De fiecare data cand vrem sa facem o schimbare putem sa o facem prin vot.
Cred ca e o datorie a ta fata de tine sa incerci sa schimbi lucrurile in tara asta. Mi-as dori foarte mult ca gasca asta foarte tanara, studenti, elevi de 18 ani, sa se duca la vot. Hai sa aflam odata cum e cu tara asta, sa nu mai decida pentru noi o minoritate. Hai sa vedem cum sta treaba cand decide o majoritate si cand oamenii merg la vot in numar mare. Mi-as dori sa va conving cumva, oricare ar fi votul vostru. Iesiti la vot!”, a spus Tudor Chirila pentru Pro TV.

Vezi si

Un câine militar „s-a întors” pe front în trei picioare

Povestea câinelui militar Vas’ka a devenit virală după ce s-a întors pe frontul din Ucraina …

One comment

  1. Din pacate, “minoritatea” formata din babe si mosnegi a decis. “Ciuma rosie” va conduce in urmatorii 4 ani Romania. Trist!