Friday , October 7 2022

Tom Cruise ar putea juca din nou alaturi de Jack Nicholson

Tom Cruise [i Jack Nicholson, care au jucat împreun\ în lungmetrajul “Oameni de onoare/ A Few Good Men” (1992), ar putea fi din nou colegi de distribu]ie, de aceast\ dat\ în comedia “El Presidente”, informeaz\ contactmusic.com.
Potrivit presei americane de specialitate, Tom Cruise ar fi semnat deja pentru acest rol, iar Jack Nicholson se afl\ în negocieri avansate cu produc\torii filmului.
Comedia “El Presidente” spune povestea unui agent al serviciilor secrete americane, dedicat profesiei sale – interpretat de Tom Cruise – [i care prime[te misiunea de a-l supraveghea pe un fost pre[edinte al Statelor Unite ale Americii, acest rol urmând s\ fie interpretat de Jack Nicholson.
Misiunea agentului american este destul de plictisitoare, pân\ în ziua în care “clientul” s\u prime[te amenin]\ri cu moartea, iar cei doi protagoni[ti sunt obliga]i s\ p\r\seasc\ în mare grab\ re[edin]a fostului pre[edinte american pentru a-[i salva vie]ile.
Filmul, produs de studiourile Warner Bros., va fi realizat pe baza unui scenariu scris de Dan Goor.
Filmul “Oameni de onoare/ A Few Good Men”, lansat în noiembrie 1992, a avut încas\ri de 243,2 milioane de dolari pe plan mondial.
Tom Cruise, starul francizei “Misiune: Imposibil\”, a lansat pe marile ecrane, la începutul lui 2009, filmul “Opera]iunea Valkyrie”. El traverseaz\ în prezent o perioad\ extrem de prolific\ din punct de vedere profesional, fiind anun]at în distribu]ia mai multor filme – “The Tourist”, “Sleeper”, “The Monster of Florence”. Recent, el [i-a lansat pelicula “Întâlnire exploziv\/ Knight and day”, unde joac\ al\turi de Cameron Diaz.
Jack Nicholson este una dintre “legendele” în via]\ de la Hollywood, fiind recompensat de-a lungul anilor cu trei premii Oscar – pentru rolurile din “Zbor deasupra unui cuib de cuci” (1975), “Vorbe de alint/ Terms of Endearment” (1983) [i “Mai bine nu se poate/ As Good as It Gets” (1997) – din 13 nominaliz\ri.

Vezi si

VIDEO. Peste 50 de vedete, printre care Juliette Binoche, Marion Cotillard și Isabelle Adjani, și-au tăiat părul, solidare cu protestul femeilor din Iran

Peste 50 de vedete din lumea filmului și a muzicii din Franța și-au tăiat părul …