Wednesday , February 8 2023

Teo fumeaza pe ascuns, desi medicii ii interzic

La un an şi jumătate după ce a suferit o intervenţie chirurgicală majoră, la Clinica AKH din Viena, fiind depistată cu pancreatită acută şi numeroase alte complicaţii, Teo Trandafir pare să fi uitat momentele de cumpănă pe care le-a traversat. Cu un regim de viaţă mult mai alert decât ar trebui să aibă o persoană cu probleme de sănătate de acest fel, vedeta TV a început să fumeze, obicei nou, care, deşi nu a ajuns să fie viciu, i-ar putea dăuna serios.
Un astfel de episod a avut loc, zilele trecute, când paparazzii CANCAN.ro au fotografiat-o pe Teo în timp îşi trăgea sufletul şI savura în tihnă o ţigară. Venită de pe drum, de la o bancă unde fusese plecată cu Dom’ Profesor şI ajunsă în zona ei, Teo coboră din maşină şi se îndreptată hotărâtă spre locuinţa unei vecine.
După câteva secunde, iese radioasă din curtea acesteia ţinându-l de mână pe Constantin, soţul ei, care are la purtător un stoc impresionant de ţigări, respectiv, trei pachete! Ajunşi în curte, cei doi se retrag în garajul lor, în spaţiul unde Teo şi-a depozitat vechea mobilă de bucătărie. Ascunsă strategic în spatele unei generator de curent şi păzită de soţul ei care îi “ţinea de şase”, Teo îşi aprinde o ţigară pe care o savurează relaxată.
Medicii sunt însă de părere că Teo Trandafir ar trebui să-şi ia gândul definitiv de la ţigări, având în vedere că a fost operată de pancreatită şI a suferit multiple complicaţii post operatorii. “În astfel de cazuri, fumatul este contra-indicat, deoarece modifica echilibrul grăsmilor din sânge şi poate duce la o nouă criză”, a declarat un specialist gastroenterolog.

Vezi si

VIDEO. Jennifer Lopez și Ben Affleck, scenă stânjenitoare la Grammy. „Fii mai prietenos, mai motivat”

Un dialog stânjenitor, scurt, dar și plin de reproș, a fost surprins de camere la …