Thursday , May 13 2021

Stefan Banica Jr., tata pentru a treia oara. Lavinia Parva a nascut un baietel

Ştefan Bănică a devenit tată pentru a treia oară. Soţia lui, cântăreaţa Lavinia Pârva, a născut astăzi, 16 mai, un băieţel, primul copil al cuplului.

Vestea a fost dată chiar de Ştefan Bănică, pe pagina sa de Facebook. Artistul a dezvăluit şi numele bebeluşului: Alexandru Bănică.

„Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios şi sănătos, Alexandru Bănică. Eu şi soţia mea vă mulţumim tuturor celor care aţi fost alături de noi în această perioadă, pentru faptul că ne-aţi respectat intimitatea şi pentru toate mesajele frumoase”, a scris artistul. Se pare că bebeluşul a venit înainte de termen, Lavinia fiind programată să nască luna viitoare.

Este primul copil al cuplului, dar al treilea pentru cunoscutul cântăreţ şi om de televiziune. Ştefan mai are un băiat, Radu Ştefan (17 ani), din relaţia cu Camelia Constantinescu, şi o fetiţă, Violeta (10 ani), din căsătoria cu Andreea Marin.

 

Vezi si

Dua Lipa, marea câștigătoare a Galei Brit Awards. Eveniment-pilot la Londra, cu mii de spectatori, fără distanțare și mască

Dua Lipa a fost marea câştigătoare la ediţia din acest an a galei Brit Awards, …