Friday , June 14 2024

Starbucks, intr-un scandal imens: Angajatii faceau cafeaua cu apa de la toaleta in buricul unei metropole

starbucks

Clienţii cafenelei Starbucks din centrul oraşului Hong Kong sunt extrem de supăraţi pentru că timp de doi ani, încă de la deschidere, angajaţii au folosit “apa de la toaletă” pentru a face cafeaua.
Descoperirea a fost făcută de Apple Daily, scrie Kotaku, iar problema majoră e reprezentată de faptul că localul nu era racordat la reţeaua de apă.
Astfel, angajaţii au fost observaţi împingând un cărucior până la o toaletă destinată bărbaţilor, într-o parcare apropiată, umplându-l cu apă şi apoi întorcându-se la Starbucks. Angajaţii făceau acest drum şi de 70 de ori pe zi.
Adevărata problemă, semnalată de Departamentul de Control al Alimentelor şi Igienei Mediului este reprezentată de faptul că robinetul de la care Starbucks ia apă se află la doi paşi de un pisoar. Cu toate că nu este vorba, propriu zis, apă dintr-o toaletă, apropierea nu respectă legile, iar cafeneaua a primit un avertisment.
“Să faci profit uriaş în toată lumea şi să alegi să foloseşti apă de la toaletă ca să faci cafea, mai degrabă decât apă îmbuteliată. Plătim câţiva dolari ca să cumpărăm cafea şi voi vă bateţi joc de mintea şi sănătatea noastră astfel”, scrie Kevin L pe pagina de Facebook a companiei.
Magazinul şi-a cerut scuze tot pe Facebook, adăugând că foloseşte apă îmbuteliată pentru a face cafea de la începutul acestei săptămâni.
realitatea.net

Vezi si

China plasează cronometre deasupra toaletelor într-un loc turistic cheie

Un oraș chinez a instalat cronometre deasupra toaletelor dintr-un important loc turistic pentru a asigura …

error: