Thursday , April 8 2021

Soprana Angela Gheorghiu si Cezar Ouatu au recunoscut ca sunt un cuplu

angela gheorgiu-cezar ouatu

Invitaţi în ediţia de joi seară a emisiunii “Sinteza zilei”, de la Antena 3, soprana Angela Gheorghiu şi contratenorul Cezar Ouatu au vorbit despre şansa de a se cunoaşte, atât în muzică, cât şi în viaţa personală.
Întrebată de Mihai Gâdea de cât timp nu mai plânge singură, după spectacole, în camera de hotel, făcând referire la o declaraţie anterioară a artistei, soprana Angela Gheorghiu a răspuns: “de câteva luni de zile”, adăugând că Cezar i-a făcut curte, ca orice bărbat. “Ce vreţi să vă spunem? Că ne mutăm împreună?” a completat Angela.
Pe de altă parte, Cezar Ouatu, a afirmat că, deşi “Angela este în compania multor bărbaţi superbi prin natura meseriei” lor, asta nu împiedică să existe o “afinitate” atât artistică, cât şi personală între ei doi. “Eu nu vreau să aburesc, dar nu ai cum, fără iubire, să stai pe scenă cu un artist,” a spus contra-tenorul când a fost întrebat dacă este îndrăgostit de Angela.
Reprezentantul României la Eurovision cunoaşte toate speculaţiile legate de povestea lor, însă nu dă atenţie bârfelor: “Această relaţie, cred eu frumoasă, sper să nu pice într-o zonă bizară, cum mulţi o vor în România. Sper să rămână o relaţie elegantă şi cu o anumită profunzime”, a declarat Cezar Ouatu, potrivit Antena 3.
Întrebată de Mihai Gâdea cum comentează cele spuse de partenerul ei, soprana Angela Gheorghiu a răspuns: “Amin”.
Ulterior, cei doi au interpretat în direct piesa „Barcarola”, oferind publicului un moment artistic de excepţie, la finalul căruia Angela Gheorghiu s-a arătat emoţionată.
libertatea.ro

Vezi si

Cât câștigă Selly lunar numai din YouTube. „Brandul pe care l-am construit și imaginea, acestea valorează mult peste un milion de euro”

Vloggerul Selly este la 20 de ani unul dintre cei mai urmăriți creatori de conținut …