Sunday , June 16 2024

„Captain America” Chris Evans și tânăra actriță Alba Baptista, fotografiați ținându-se de mână în New York

Chris Evans și Alba Baptista au fost fotografiați recent de către paparazzi în timpul unei plimbări în Central Park din New York. Actorul de 41 de ani din „Captain America”, desemnat recent „cel mai sexy bărbat în viață” de revista People, are o relație discretă cu actrița portugheză de 25 de ani.

În imagini se poate observa că actorul Chris Evans și actrița Alba Baptista se țin de mână. Aceștia au purtat ochelari de soare, precum și măști de protecție, erau îmbrăcați casual și păreau să se bucure de timpul pe care îl petrec împreună.

Aceste imagini cu actorul Chris Evans și Alba Baptista au apărut la câteva ore după ce o sursă a declarat pentru publicația People că actorul în vârstă de 41 de ani și actrița portugheză în vârstă de 25 de ani se întâlnesc „de peste un an.” Aceeași sursă a completat: „Sunt îndrăgostiți și Chris nu a fost niciodată mai fericit. Familia și prietenii lui o adoră cu toții.”, relatează elle.ro.

Chris Evans este celebru datorită rolului „Captain America” din universul Marvel. În ceea ce o privește pe Alba Baptista, ea a avut o serie de roluri în mai multe seriale și filme din țara sa natală (printre care A Impostora, Filha da Lei, A Criação, Jogo Duplo), dar a atras atenția la nivel internațional odată cu apariția în serialul Netflix Warrior Nun, primul ei rol în limba engleză. Un alt rol important este cel din filmul Mrs. Harris Goes to Paris. Conform People, Alba Baptista vorbește cinci limbi, iar în anul 2018 s-a implicat în mai multe acțiuni umanitare la un orfelinat din Cambodgia, concentrându-se pe educație. De asemenea, ea a câștigat anul trecut premiul Shooting Star la Festivalul de Film de la Berlin.

Chris Evans a fost desemnat în acest an de către People drept „cel mai sexy bărbat în viață.” În cadrul interviului acordat publicației, actorul în vârstă de 41 de ani a dezvăluit că e mulțumit de viața lui din acest moment, că își concentrează atenția asupra echilibrului dintre viața personală și cea profesională și că petrece cât mai mult timp liber cu cei dragi.

„Este ceva ce îmi doresc: O soție, copii, să-mi clădesc o familie. Când citești despre cei mai buni artiști, fie că e vorba de actori, pictori, scriitori, cei mai mulți dintre ei [recunosc] că nu munca lor a contat cel mai mult, ci relațiile, familiile pe care le-au creat, dragostea pe care au descoperit-o, pe care au împărtășit-o”, a declarat actorul.

Vezi si

Prințesa Kate anunță că va participa la Ziua Regelui și dă detalii despre sănătatea ei: „Am zile bune și zile proaste”

Prințesa de Wales a Marii Britanii, Catherine, spune că face „progrese bune” în tratamentul împotriva …

error: