Thursday , February 2 2023

Simona Patruleasa: "Sunt insarcinata din nou"

simona-patruleasa

Simona Pătruleasa (40 de ani) şi soţul ei, Sabin Ivanof (41 de ani), şi-au dorit nu unul, ci mai mulţi copii. 
Însă speranţele lor au fost spulberate de verdictul medicilor la care au mers după nenumărate încercări eşuate de a avea urmaşi. Simonei i s-a spus că nu poate avea copii. Cum să nu-ţi fugă pământul de sub picioare la un aşa răspuns?
Dar au fost atât de îndârjiţi încât ar fi încercat orice variantă, doar să-şi vadă visul împlinit. Într-un interviu, Simona a mărturisit că ar fi apelat şi la o mamă surogat, dacă legea ar fi permis acest lucru. Au ales fertilizarea in vitro, dar primele două tentative au eşuat.
Abia a treia oară şi după aproape 300 de injecţii dureroase pe care Simona şi le făcea singură, sarcina a reuşit. Aşa a venit pe lume Ingrid, copila de 3 anişori a cuplului.
Se simte bine şi nu are greţuri
Încă de la naşterea micuţei, atât Sabin, cât şi Simona au spus că nu vor să se oprească aici şi că îi vor mai face lui Ingrid un partener de joacă. Iar acum ei pot anunţa fericiţi că au reuşit.  Simona este însărcinată.
“Are 6-7 săptămâni de sarcină. A reuşit tot prin fertilizarea in vitro, dar, de data aceasta, a prins din prima încercare. Nu are greţuri, se simte destul de bine. La un moment dat, a lipsit o săptămână de la serviciu, din cauza oboselii, dar şefii ei au înţeles-o”, a declarat pentru Libertatea un apropiat de-al fericitului cuplu.
“Da, sunt însărcinată! Ingrid va avea un frăţior sau o surioară! E o binecuvântare să fii părinte, iar Dumnezeu ne-a dat din nou această şansă. Suntem fericiţi”, a declarat Simona pentru Libertatea.
 

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …