Monday , May 27 2024

Scandalul "cocaina" i-a dublat salariul lui Kate Moss

Pentru Kate Moss chiar [i reclama negativ\ e bun\. Agentul supermodelului, Sarah Doukas, a declarat c\ dup\ scandalul în care a fost implicat\ Moss în 2005 arat\ c\ veniturile ei au crescut.
Doukas recunoa[te c\ în zilele care au urmat incidentului – au fost publicate fotografii în care Kate Moss se droga – a încercat s\ lini[teasc\ apele cu marile companii.
“Petreceam foarte mult timp la telefon încercând s\-i asigur pe clien]ii mari s\ nu cread\ ceea ce se scrie [i c\ le spuneam c\ orice publicitate e bun\ în lumea de azi. Le spuneam s\-[i p\streze calmul [i s\ nu se gr\beasc\ s\ ia vreo decizie”, î[i aminte[te impresara.
Cu toate c\ H&M, Chanel [i Burberry au hot\rât s\ înceteze colaborarea cu modelul, scânteia n-a durat prea mult.
“Clien]ii importan]i au r\mas al\turi de ea”. Imediat dup\ aceea Moss a semnat cu Burberry, a fost implicat\ în campanii pentru Dior, Longchamp, Louis Vuitton, Stella McCartney, Roberto Cavalli, Versace, Rimmel, Bulgari [i Agent Provacateur.
În 2007, Moss câ[tiga din ce în ce mai mult, [i-a lansat un parfum, o linie vestimentar\ [i a ap\rut pe coperta edi]iei britanice a revistei Vogue.
Potrivit Forbes, Moss a câ[tigat anul trecut 9 milioane de dolari, iar în anul scandalului 5 milioane de dolari.
“E o persoan\ public\ [i trebuie s\ aib\ grij\ de imaginea ei pân\ la un punct, dar via]a ei privat\ r\mâne via]a ei privat\, iar ea e doar un model”, spune Doukas.

Vezi si

Cannes 2024: Filmul ”Anora”, regizat de Sean Baker, a câştigat trofeul Palme d’Or. Lista câștigătorilor

„Anora”, o dramă amuzantă și emoționantă despre o tânără dansatoare exotică care se implică în …