Saturday , June 22 2024

Un șofer român de TIR a fost prins în Olanda cu cocaină în valoare de 190 milioane euro. Transportul venea din Belgia

Un șofer român în vârstă de 27 de ani a fost reținut în Olanda după ce a fost prins că transporta în camionul său o cantitate enormă de cocaină, aproape două tone, evaluată de la peste 190 de milioane de euro, relatează NL Times. Transportul venea din Belgia.

Autoritățile olandeze au arestat un șofer român care conducea un camion folosit pentru a transporta un o cantitate masivă de cocaină, evaluată la peste 190 de milioane de euro.

Polițiștii olandezi au oprit camionul sâmbătă în apropiere de Barendrecht, după ce au primit un pont că un transport de droguri din Belgia se îndreaptă spre Olanda, și au avut o mare surpriză când au deschis ușile vehicului.

“Când ofițerii au deschis ușile camionului, sute de pachete de cocaină au căzut pe stradă”, a anunțat Parchetul.

Șoferul, un român în vârstă de 27 de ani, care conducea un camion cu numere belgiene, a fost reținut și va fi audiat marți, iar judecătorul poate prelungi perioada în care poate fi reținut cu 14 zile.

Drogurile, care aveau o greutate netă de 1.822 de kilograme și valorau peste 190 de milioane de euro, au fost distruse, a mai precizat parchetul.

Vezi si

Măsuri pentru fluidizarea traficului și puncte de prim ajutor deschise în principalele vămi în perioada Rusaliilor

Poliția de frontieră a anunțat vineri că a luat măsuri pentru fluidizarea traficului în perioada …