Sandra Stoicescu la Cannes, uimita de limbajul pestrit al lui Sean Penn

reportersite
21 mai 2012, 8:40

Celebrul actor a facut un show pe cinste la gala de strangere de fonduri pentru victimele cutremurului din Haiti, din cadrul Festivalului de film de la Cannes. Printre spectatorii uimiti si in acelasi timp surprinsi de familiaritatea cu care Penn le-a vorbit s-a numarat si jurnalista Alessandra Stoicescu, care a avut onoarea sa dea mana si sa schimbe cateva vorbe cu starul hollywoodian.

„La gala pentru Haiti, la care au participat incredibil de multe celebritati ale lumii, Sean Penn, gazda evenimentului, a avut un discurs absolut savuros. A folosit foarte multe cuvinte cu f, care au starnit rumoare si hohote de ras. Penn si-a inceput discursul spunand: „Stiu ca poate ati fi vrut sa fiti in alta parte sau poate ati fi avut altceva de f… in aceasta seara”. A avut un limbaj extrem de colorat, insa a reusit sa ne induca ideea ca trebuie sa ne implicam si sa contribuim in aceasta campanie. Ne-a vorbit cu o familiaritate iesita din comun si ne-a dat o lectie de non-vedetism”, ne-a marturisit Sandra, aflata inca sub influenta experientei traite la Cannes.

La Gala Haiti de la Cannes au fost prezenti Sandra Stoicescu, Andreea Berecleanu, Mircea Badea, Oreste si Madalina Ghenea

Dupa ineditul discurs, Penn a facut cunostinta cu toti cei prezenti. „Am dat mana si am schimbat cateva cuvinte. Am fost surprinsa sa descopar ca este mic de statura si extrem de sociabil”, ne-a mai povestit Sandra. Jurnalista a impartit masa cu Mircea Badea, Carmen Bruma, Teodora Burz, Andreea Berecleanu, Anca Rusu si Madalina Ghenea, care a dorit sa stea alaturi de romanii ei. „Am fost felicitati pentru faptul ca suntem oameni frumosi. Madalina a functionat ca un magnet pentru cei prezenti acolo. Am avut ocazia sa intalnim multi oameni importanti”, sustine Sandra.

reportersite