Sunday , September 24 2023

Regina Elisabeta e foc si para pe William si Kate

regina-william

Se apropie momentul aşteptat de întregul popor britanic: naşterea primului copil al prinţului moştenitor William şi al soţiei lui, ducesa Kate. În mai puţin de o lună, pe 13 iulie, la spitalul londonez Saint Mary of Paddington va veni pe lume băieţelul cuplului, dacă e să ne luăm după jurnaliştii din Regat.
Speculaţiile privind naşterea au atins cote incredibile din cauza popularităţii cuplului princiar. Kate şi Will nu au anunţat oficial sexul bebeluşului, lăsându- şi supuşii să aştepte cu emoţie marele eveniment programat pe 13 iulie.
Totuşi, jurnaliştii britanici susţin că roşcovanul Harry, fratele mai mic al lui William, ar fi dezvăluit din greşeală că va avea un nepoţel şi că Will are de gând să filmeze naşterea… de la cap la coadă.
Mai mult, se pare că regina Elisabeta a II-a este extrem de supărată că nepotul ei intenţionează să facă acest lucru… modern, care încalcă tradiţiile casei regale. În ceea ce o priveşte pe frumoasa ducesă Kate, ea încă nu s-a decis ce metodă să aleagă pentru a-şi aduce pe lume pruncul. În urmă cu câteva săptămâni, surse neoficiale anunţaseră că plănuieşte să apeleze la hipnoterapie pentru a trece mai uşor peste durerile naşterii naturale.
Pe de altă parte, s-ar fi gândit şi la varianta naşterii sub apă, despre care s-a documentat foarte mult în ultima vreme. Un lucru e însă stabilit: venirea pe lume a “micului prinţ”va avea loc la Spitalul Saint Mary of Paddington, în condiţii de lux.

Vezi si

O actriță din Brazilia, cu origini românești, acuzată că și-a înșelat mama cu 150 de milioane de dolari, moartă după ce a căzut de pe o clădire

  O autoproclamată cântăreață și actriță din Brazilia, cu origini românești, acuzată că și-a înșelat …