Wednesday , April 7 2021
Breaking News

Ramona Gabor are un iubit putred de bogat

ramona-gabor-iubit

Ramona Gabor trăieşte, de câteva luni bune, o frumoasă poveste de dragoste în Dubai, cu un inginer arab originar din Iordania.
Chiar dacă Ahmad Daham, cum se numeşte bărbatul, nu îi poate face concurenţă în ceea ce priveşte “grosimea” conturilor din bancă lui “Mr. Pink”, iubitul chinez al Monicăi Gabor, acesta are însă o situaţie financiară foarte bună.
“Este inginer pe hârtie, dar şi un om de afaceri de succes. Este plin de bani”, ne-a dezvăluit cineva din anturajul surorilor Gabor.
În plus, iordanianul îi face Ramonei cam toate poftele. Recent, el i-a plătit o vacanţă de vis în Europa, cu escale la Barcelona şi la Londra, pentru a-şi ajuta iubita să-şi mai revină după decesul mamei sale, Veronica Bulai.
În plus, cei doi se pregătesc şi de o călătorie peste Ocean, tocmai în America, urmând a-i face o vizită şi Monicăi Gabor, în somptuosul ei apartament din Los Angeles. Iubitul Ramonei i-a asigurat totodată acesteia o locuinţă de vis, de cinci stele, în Dubai, el fiind, fireşte, cel care achită toate cheltuielile.
“Este omul pe care întotdeauna am visat să-l întâlnesc. Nu vreau să precipit lucrurile, dar îmi văd viitorul cu el”, a mărturisit ea.
În cazul în care va deveni soţia iordanianului, Ramona va trebui să se supună regulilor musulmane, aşa că adio fuste scurte, pantaloni strâmţi şi rochii decoltate.
libertatea.ro

Vezi si

Actorul Paul Ritter, inginerul Diatlov din „Chernobyl”, a murit la 55 de ani

Actorul britanic Paul Ritter, cunoscut din filme precum „Quantum of Solace”, „Harry Potter and the …