Thursday , April 8 2021

Prințul William și Kate nu doresc să o trimită pe Charlotte înapoi la școală, când se reiau cursurile

Prințul George și Prințesa Charlotte învață în momentul acesta de acasă, iar cuplul regal dorește să mai păstreze o perioadă lucrurile așa.

Prințesa Charlotte, fiica Ducelui și Ducesei de Cambridge, în vârstă de cinci ani, urmează clasa zero la școala Thomasțs Battersea. Conform The Sunday Times și urmând îndrumările guvernamentele, școala se va redeschide în iunie pentru clasele 0, 1 și 6.

Prințul George, în vârstă de șase ani, este în clasa a 2-a, iar după relatările publicației, cuplul regal dorește ca Charlotte să mai rămână acasă și să nu se întoarcă deocamdată la școală considerând că este mai bine pentru copii să rămână acasă împreună și să continue astfel rutina pe care au avut-o în izolare. În prezent, familia se izolează în Anmer Hall, casa lor din Norfolk, după ce s-au stabilit acolo la începutul izolării impuse de pandemie.

William și Kate au vorbit, în timpul unei apariții la BBC Breakfast, despre experiența lor din ultimele luni cu școala de acasă, recunoscând că a fost „o provocare”. Au mai dezvăluit de asemenea și că nu le-au spus copiilor despre sărbătorile de Paște și implicit vacanța din acea perioadă pentru a putea continua învățatul neîntrerupt. Kate i-a mai spus Tinei Daheley: „Mă simt foarte prost că nu le-am spus copiilor”, adăugând: „Copiii au atât de multă energie, nu știu de unde. Sincer. Se face seară și faci o listă a tuturor lucrurilor pe care le-ai făcut în acea zi. Te-ai ocupat de copii, ai făcut lecții și te-ai jucat cu ei, ai gătit și s-a terminat ziua. Este uimitor câte poți face într-o singură zi. E bine de știut însă că ei au avut o zi minunată.”

În cadrul unei apariții pentru This Morning, la începutul lunii mai, Kate a mai spus că George nu este fericit de faptul că sora sa mai mică primește proiecte școlare mai interesante. Ducesa a spus: „George se supără foarte tare pentru că ar vrea să facă proiectele lui Charlotte. I se pare mai interesant să facă lucruri precum sandvișuri în formă de păianjen decât să învețe să scrie și să citească!”

Copiii regali au continuat programa școalară printr-o platformă online. Danielle Stacey, o corespondentă a casei regale, a explicat: „Deși detaliile despre programul de învătământ al copiilor vor rămâne întotdeauna private, putem spune că Prințul George și Prințesa Charlotte vor beneficia de lecții predate prin intermediul platformelor de învățământ online. Știm că educația este extrem de importantă pentru Ducesa de Cambridge și că, fără îndoială, Kate va face totul pentru a se asigura că copiii săi au toate resursele necesare în această perioadă”.

elle.ro

Vezi si

Cât câștigă Selly lunar numai din YouTube. „Brandul pe care l-am construit și imaginea, acestea valorează mult peste un milion de euro”

Vloggerul Selly este la 20 de ani unul dintre cei mai urmăriți creatori de conținut …