Saturday , February 4 2023

Primele imagini cu Adrian Cioroianu si Daniela Nane impreuna

cioroianu-nane

Dupa ce in urma cu mai bine de o luna, CANCAN.ro a scos la iveala faptul ca liberalul Adrian Cioroianu, fost ministru de Externe, si actrita Daniela Nane traiesc o frumoasa poveste de dragoste, acum, revista Ciao! vine cu dovada clara ca cei doi formeaza un cuplu.
Revista  Ciao!  a facut publice primele imagini cu fostul ministru si Daniela Nane in ipostaze tandre. Cei doi au fost surprinsi intr-o zi de vineri, la Brasov, oras in care au ajuns separat. Daniela a plecat din Bucuresti singura, cu masina, iar inainte de a poposi sub Tampa a facut o scurta oprire la o manastire. Adrian Cioroianu, in varsta de 48 de ani, a venit dintr-o alta directie decat cea din care a sosit Nane.
Daniela si Adrian s-au intalnit intr-o parcare din Brasov. Dupa care, alaturi de cativa prieteni, indragostitii au mers sa serveasca masa, acolo unde gesturile tandre nu au lipsit, semn ca iubirea lor este mai profunda ca niciodata.
Apoi, istoricul si iubita lui au colindat imprejurimile, au mers la manastiri, s-au tinut de mana si au profitat de timpul petrecut impreuna.
cancan.ro

Vezi si

Un câine militar „s-a întors” pe front în trei picioare

Povestea câinelui militar Vas’ka a devenit virală după ce s-a întors pe frontul din Ucraina …