Thursday , December 1 2022

Prima fotografie cu fiica lui David şi a Victoriei Beckham

Se numeşte Harper Seven Beckham, e micuţă, fragilă şi tăticul ei o iubeşte nespus. Este vorba despre nimeni alta decât prima fiică a familiei Beckham care a venit pe lume pe 10 iulie într-un spital din Los Angeles.
Harper a cântărit la naștere 3,46 kilograme și s-a născut la spitalul Cedars-Sinai Medical Center şi astăzi mama sa a publicat pe contul de Twitter prima fotografie cu micuţa în braţele tatălui său. “Fetiţa tatii”, a comentat Victoria instantaneul cu pricina.
David a povestit în urmă cu o zi de ce fetiţa sa se numeşte Harper Seven. “Ne gândim mult la numele copiilor noştri, iar Harper este unul care ne place de mult timp, din mai multe motive. Unul dintre motive e că Harper este un nume englezesc vechi, iar altul este că Harper Lee a scris cartea preferată a Victoriei, Harper Lee – ‘Să ucizi o pasăre cântătoare'”, a punctat fotbalistul.
Şi băieţii familiei sunt încântaţi că au o surioară. “Brooklyn, Romeo şi Cruz sunt foarte încântaţi că au o surioară în familie”, a declarat în urmă cu câteva zile Jo Milloy, purtătorul de cuvânt al familiei Beckham.

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …