Wednesday , May 22 2024

Pamela Anderson va filma o scena provocatoare pentru o reclama la un nou telefon Nokia

Pamela Anderson va filma o scen\ provocatoare pentru un scurtmetraj care va promova noul telefon N8 al companiei Nokia, informeaz\ dailymail.co.uk.
Pamela Anderson apare [i într-o serie de fotografii provocatoare, ca parte a lans\rii unui concurs pentru compania de telefoane mobile Nokia. Odat\ cu aceast\ serie de fotografii sexy, compania finlandez\ a anun]at c\ Pamela Anderson va filma o scen\ provocatoare cu un necunoscut pentru un scurtmetraj numit “The Commuter”.
Prin competi]ia lansat\ luni, Nokia dore[te s\ îl g\seasc\ pe cel care o s\ apar\ al\turi de Pamela Anderson în scurtmetrajul care are rolul de a promova noul telefon N8.
Pe de alt\ parte, în acest film va ap\rea [i Ed Westwick, vedeta din filmul “Gossip Girl/ Intrigi la New York”. Prin noua competi]ie, Nokia caut\ [i pentru el o partener\ al\turi de care s\ apar\ într-o scen\ sexy, filmat\ într-un lift.
Pamela Anderson, în vârst\ de 43 de ani, este actri]\ [i fotomodel, fiind cunoscut\ în special pentru rolurile din serialele de televiziune “Me[terul casei”, “Baywatch” [i “V.I.P.”. Ea a fost desemnat\ Playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy. De asemenea, Pamela Anderson este o înfocat\ sus]in\toare a drepturilor animalelor.

Vezi si

Actorul Sebastian Stan în rolul lui Donald Trump în „The Apprentice”, 8 minute de ovații la Cannes (VIDEO)

Sebastian Stan joacă rolul principal în “The Apprentice”, film care analizează viața lui Donald Trump …