Thursday , July 25 2024

Pamela Anderson va aparea pentru a 11-a oara pe coperta Playboy, la 43 de ani

Pamela Anderson va ap\rea, la 43 de ani, pe coperta revistei Playboy – aceasta fiind a 11-a oar\ când pozeaz\ pentru celebra publica]ie -, într-o scen\ care aduce un omagiu filmului “La Dolce Vita”, informeaz\ contactmusic.com.
Vedeta serialului “Baywatch” a pozat pentru prima dat\ pentru coperta Playboy în 1989 [i a fost Playmate al anului 1990. Dup\ 20 de ani, Pamela Anderson va fi din nou pe coperta Playboy, în num\rul din ianuarie 2011, goal\, într-un decor ce imagineaz\ faimoasa scen\ din Fontana di Trevi a Anitei Ekberg din filmul clasic “La Dolce Vita” (1960).
Pe pagina sa de Twitter, magnatul Playboy, Hugh Hefner, a scris c\ Pamela Anderson va ap\rea în revist\ în piscin\, aducând astfel un tribut filmului “La Dolce Vita”, în care a jucat [i Marcello Mastroianni.
Pamela Anderson a pozat ultima dat\ pentru coperta Playboy în 2007.
Pamela Anderson este actri]\ [i fotomodel, fiind cunoscut\ în special pentru rolurile din serialele de televiziune “Me[terul casei”, “Baywatch” [i “V.I.P.”. De asemenea, Pamela Anderson este o înfocat\ sus]in\toare a drepturilor animalelor.

Vezi si

Celine Dion va cânta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice. Artista se află deja la Paris

Céline Dion va cânta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 de la Paris …