Wednesday , May 29 2024

Fosta sotie a lui Salman Rushdie a pozat sexy in Playboy

Timp de trei ani a fost măritată cu celebrul scriitor britanic Salman Rushdie. Din 2006 prezintă e emisiune americană culinară, câştigătoare a unui premiu Emmy. Acum, la 42 de ani, Padma Lakshmi a pozat pentru Playboy.
În interviul acordat revistei, Padma a vorbit despre mariajul pe care l-a avut cu Salman Rushdie. “Este foarte spiritual şi un flirt minunat. Nu regret nicio zi petrecută cu Salman, dar era şi obositor în acelaşi timp. Are o viaţă plină, şi devenise şi mai aglomerată atunci când eram împreună. Sunt bucuroasă că am stat lângă el şi l-am ţinut de mână, dar eram în locuri diferite în existenţa noastră”, a spus ea, informează Daily Mail.
Mulţi s-au întrebat cum de Salman Rushdie, un geniu al literaturii dar care nu este recunoscut şi pentru frumuseţea lui fizică, a reuşit să o convingă pe Padma să se căsătorească cu el. “Comentariile ca acestea vin din ignoranţă. Dacă ne-ar fi văzut împreună, ar fi înţeles de ce formam un cuplu”, a explicat indianca.
După căsătoria cu Salman Rushdie, pentru Padma a urmat relaţia cu mogulul computerelor, Adam Dell, cu care are şi o fetiţă în vârstă de doi ani, Krishna.
Fostul fotomodel a vorbit şi despre pasiunea ei pentru gătit, ea ajungând la al zecelea sezon ca prezentatoare a unei emisiuni culinare americane. “Pot să gătesc, dar nu sunt un «chef» şi nici nu vreau să devin. Nu intenţionez să am un restaurant al meu. În schimb, sunt un excelent degustător. Pot să spun ce ingrediente au fost folosite la o mâncare. Şi dacă te sărut, probabil îţi pot spune ce ai mâncat la prânz”, s-a amuzat ea.

Vezi si

Actrița Judi Dench nu mai acceptă roluri pentru că nu mai vede, după 65 de ani de carieră

După ce în urmă cu un an spunea că, deși nu mai vede bine, nu …