Thursday , September 29 2022

Oprah se marita sii ii da sotului 100 de milioane de dolari

Potrivit National Enquirer, în timpul unei vacanţe recente, Oprah l-ar fi întrebat pe iubitul ei din ultimii 25 de ani, Stedman Graham dacă vrea să o ia de soţie. Acesta ar fi glumit iniţial, deoarece acum 20 de ani el a cerut-o şi ea a zis nu, acum era rândul lui să ofere un răspuns.
Şi nu a ţinut-o mult în tensiune pe vedeta tv americană, ci a spus că face orice pentru ea, conform declaraţiilor unui amic de-al său.
Cei doi vor avea o nuntă extravagantă, transmisă în direct la tv, Oprah Winfrey sperând ca astfel să strângă mulţi bani din publicitatea derulată pe parcursul televizării măreţului eveniment. Realizatoarea tv speră ca astfel să-şi salveze şi televiziunea.
Partea cea mai interesantă e că, în ciuda iubirii dintre ea şi Stedman, Oprah i-ar fi oferit acestuia 100 de milioane de dolari, prin intermediul unui contract prenupţial, pentru a se căsători cu ea şi pentru a şti că nu vor apărea probleme în cuplu, din punct de vedere financiar, după ce veniturile ei vor deveni legal şi ale lui.

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …