Tuesday , October 4 2022

Oana Zăvoranu şi-a ascuns maşina la maică-sa, sa nu i-o ia Pepe

N vedeta isi va petrece Pastele la mama ei, alaturi de Anamaria Prodan si de familia acesteia

Uite maşina, nu-i maşina! Oana Zăvoranu a renunţat, de la începerea scandalului, să mai conducă Porsche-ul primit cadou de la Pepe şi se pare că a reuşit foarte bine să-l ascundă. Marioara a afirmat că luxosul autoturism se află în propria-i ogradă de la Afumaţi.
De câteva săptămâni, de când scandalul cu soţul ei a luat amploare, vedeta a renunţat să mai conducă Porsche-ul Cayman, primit în dar de la Pepe, probabil de teamă ca acesta să nu i-l confişte.
Doamna Zăvoranu a declarat public că luxosul autoturism, în valoare de aproximativ 80.000 de euro se află la ea la Afumaţi.
Momentul în care Pepe a arătat la televizor cheile de la maşina Oanei a cam speriat-o pe Oana, care a preferat să facă Porsche-ul nevăzut.
„E maşina mea, pot să o iau oricând. Oricum, mai întâi divorţul şi după aia facem şi partajul. Oana ascunde maşina că i-a expirat RCA-ul sau că nu ştie s-o conducă singură. Poate o iau eu să plimb câteva gagici, după care i-o aduc înapoi. Dacă tot miroase a Tudy înăuntru, să miroasă şi a femei şi poate îi scriu şi ceva cu ruj, aşa cum a făcut ea”, a spus Pepe, râzând. Ieri, solistul a fost la Poliţie pentru a recupera lucrurile restituite de Oana.
Oana a răspuns pozitiv invitaţiei mamei sale, de a face Paştele împreună: „Eu şi familia mea vom merge toţi împreună cu Oana la mama ei, la Afumaţi, să petrecem”, ne-a spus Anamaria Prodan. (sursa: Click)

Vezi si

VIDEO FABULOS. Super-modelul Bella Hadid, îmbrăcată într-o rochie din lichid, chiar pe scenă, la Paris

Casa de modă Coperni a ridicat ștacheta în domeniul tehnologiei fashion la sfârșitul show-ului în …