Tuesday , October 4 2022

Oana Zăvoranu, otrăvită cu mercur?

N Oanei Zavoranu i-a fost descoperită o concentraţie mare de metale grele in sânge, mai ales de mercur n aceeaşi problemă o au soţii Borcea

În ultima vreme, Oana Zăvoranu a ales să apară din ce în ce mai rar pe la emisiunile de televiziune şi prin presă. Singurele apariţii publice au fost cele de la tribunal, în deja celebrul proces pe care îl are cu mama ei pentru avere.
Apropiaţii Oanei ne-au povestit că vedeta are din ce în ce mai des pierderi de cunoştinţă, stări de ameţeală şi vomită de câteva ori pe zi. A slăbit aproape şase kilograme, deşi nu şi-a propus acest lucru şi acuză chiar şi tulburări de vedere.
Cu câteva zile în urmă, ea a fost la o clinică unde şi-a făcut o serie de analize amănunţite, iar rezultatul a îngrozit- o. “I-au descoperit mercur în sânge, dar şi alte metale grele. Se pare că a fost otrăvită. A fost o lovitură pentru ea. Toţi ne-am gândit la o singură persoană, ştiţi voi cu cine se tot războieşte Oana, însă nici unul nu a avut curaj s-o rostească cu voce tare”, a povestit un apropiat al vedetei pentru Libertatea.
“E adevărat ce aţi aflat, dar nu vreau să vorbesc despre asta. O voi face după ce mama mea va ieşi din operaţie”, ne-a povestit Oana, care a calificat zvonurile legate de despărţirea de Pepe drept nişte “aberaţii”. “Nu-mi stă capul acum la aşa ceva”, a încheiat Oana.

Vezi si

Depeche Mode va concerta la București în iulie 2023. Primul album după moartea lui Andy Fletcher

Depeche Mode revine la București în 2023. Trupa va susține un concert care face parte …