Sunday , May 22 2022

Nunta si divortul Biancai, prevazute intr-un contract. Se va desparti de Victor Slav in ianuarie

bianca-victor slav

După nunta anului, urmează divorţul. Este vorba despre mult discutata căsătorie dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav. România TV a aflat, în exclusivitate, că cel mai mediatizat cuplu din showbiz se va destrăma în luna ianuarie, în urma unui nou contract pe care l-au semnat.
Din mai multe surse, România TV a aflat că nunta Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav a fost doar contract de imagine. Potrivit aceluiaşi document, în luna ianuarie cei doi ar urma să se despartă.
La rândul ei, designerul Sonia Trifan spune că nu a crezut niciodată în relaţia Biancăi cu Victor Slav. “Am lucrat o perioadă cu Bianca. Am crezut foarte mult în relaţia ei cu fotbalistul Cristea şi mi se părea că formau un cuplu potrivit. Erau îndrăgostiţi şi am crezut că se va căsători cu Cristea, nu cu Victor Slav. Nu am crezut nicio clipă în relaţia Biancăi cu Victor”, a declarat Sonia Trifan.
“De fiecare dată când mă gândesc la Bianca, mă gândesc la sume bine conturate. Vinde bine, este un produs de imagine şi de fiecare dată consider că ce a făcut este pentru imagine şi pentru bani în plus”, a mai adăugat Sonia Trifan.
Jocurile de imagine pe care le face Bianca Drăguşanu îi pot crea probleme, spun psihologii. “Această doamnă mediatizată a căpătat o doză de narcisim. O persoană cu această înclinaţie întâmpină dificultăţi. Această dependenţă de presa îi afectează şi personalitatea”, a explicat psihologul Ilie Marinescu.

Vezi si

Ed Sheeran a devenit tată a doua oară. Soția lui a născut o fetiță

Ed Sheeran (31 de ani) este tată de fată din nou. El a anunțat vestea …