Thursday , February 9 2023

Nepotul creatoarei de modă Carolina Herrera, răpit şi ucis

Nepotul creatoarei de modă Carolina Herrera a fost ucis alături de un prieten al său, în Venezuela, după ce aparent amândoi fuseseră sechestraţi, a informat vineri Ministerul Public venezuelean, potrivit La Vanguardia.
nepot carolina herrera

Omul de afaceri Reinaldo Herrera, în vârstă de 34 de ani, a fost asasinat împreună cu un prieten al său, Fabrizio Mendoza, arhitect în vârstă de 31 de ani, pe o şosea care face legătura între Caracas şi La Guaira.
”Ambele victime au fost localizate în noaptea de joi, 11 mai, într-o maşină aflată pe un drum adiacent autostrăzii Caracas-La Guaira, regiunea El Topo”, au transmis autorităţile într-un comunicat.
Procuratura presupune că cei doi au fost răpiţi înainte de a fi ucişi.
Mai multe persoane dintr-un cartier al municipiului Libertador din districtul Caracas au anunţat poliţia, joi, în jurul orei locale 19.00, că au descoperit două cadavre într-o maşină Toyota de culoare albă. În plus, presa locală a scris că doi bărbaţi au fost sechestraţi în noaptea de joi într-un restaurant din capitala venezueleană.
Ziarul venezuelean 2001 a titrat, în ediţia sa online, că cei doi au fost ucişi chiar dacă familiile lor au plătit – fără a preciza despre ce sume este vorba – răscumpărarea.
Reinaldo Herrera este fiul lui Luis Felipe Herrera Guevara, fratele soţului creatoarei de modă, Reinaldo Herrera, stabilită la New York de mai mulţi ani.
Potrivit rapoartelor, în Venezuela au avut loc 70 de asasinate la 100.000 de locuitori în anul 2016, cea mai mare cifră înregistrată în istoria ţării.
Guvernul venezuelean a implementat mai multe proiecte şi planuri de securitate, pentru a combate criminalitatea şi pentru a interzice populaţiei să deţină arme de foc. Până în prezent nu sunt cunoscute date privind efectele acestor măsuri.
digi24.ro

Vezi si

Roger Waters (Pink Floyd), invitat de Rusia să vorbească la ONU despre armele livrate Ucrainei

Rusia l-a invitat pe muzicianul englez Roger Waters, unul dintre fondatorii trupei Pink Floyd, să …