Nadia Comăneci petrece Revelionul cu o supervedetă de la Hollywood

reportersite
13 decembrie 2015, 11:03

Imediat după Crăciun, Nadia Comăneci va pleca împreună cu familia într-o zonă călduroasă a Statelor Unite. Este vorba despre Los Angeles, locul unde fosta mare gimnastă şi soţul ei, Bart Conner, deţin o casă de vacanţă. În timpul acestei vacanţe de iarnă, Nadia se va întâlni și petrece Revelionul cu o super vedetă americană.

nadia-katie holmes1Nadia Comăneci şi actriţa americană Katie Holmes, fosta soție a lui Tom Cruise, sunt foarte bune prietene, scrie spynews.ro. Vedeta americană a declarat de nenumărate ori că este o fană înfocată a Nadiei, motiv pentru care a regizat, în urmă cu ceva timp, filmul „Prinţesa veşnică”, un lung metraj dedicat în exclusivitate româncei.

Și cum acum sunt prietene foarte bine, cele două două şi-au dat întâlnire, după Crăciun, în Los Angeles.

nadia-katie holmes„Ne înţelegem foarte bine. Am devenit bune prietene. Cum şi ea va veni după Crăciun în Los Angeles am stabilit să ne vedem acolo şi să petrecem câteva zile împreună. Katie este o persoană deosebită”, a declarat Nadia despre buna ei prietenă, care, înainte de premiera filmului „Prinţesa veşnică” i-a făcut o vizită Nadiei în Oklahoma, chiar la sala de gimnastică unde a acceptat provocarea „Zeiţei” de a urca pe bârnă.

„A fost ca un copil de încântată. Mi-a spus că niciodată nu a visat să ajungă într-o sală de gimnastică şi să urce pe aparate”, a mai explicat Nadia Comăneci.