Wednesday , March 29 2023

VIDEO șocant. Polițiștii din LA împușcă mortal un bărbat de culoare fără picioare, care încearcă să fugă ajutându-se de mâini

Un bărbat cu ambele picioare amputate se sperie de polițiștii care au armele îndreptate spre el. Bărbatul se ajută cu mâinile ca să poată înainta, însă doi polițiști sosiți la fața locului trag de opt ori în el și îl ucid. Imaginile, care au fost filmate de un martor, au produs emoție și revoltă, iar poliția din Los Angeles a cerut calm și a anunțat că cei doi agenți au fost revocați temporar din serviciu după incident, scrie The Telegraph, citat de Digi24.

Poliția a declarat că s-a primit o sesizare conform căreia o persoană ar fi fost înjunghiată de un bărbat într-un scaun cu rotile. Când ofițerii au ajuns la fața locului, l-au găsit pe Anthony Lowe Jr cu un cuțit de măcelar în mână. Bărbatul se afla pe asfalt, a renunțat să se mai urce în scaunul cu rotile și a încercat să fugă de polițiști, ajutându-se de mâini.

Polițiștii l-au împușcat pe bărbatul de culoare cu cel puțin opt focuri de armă. Ei au spus ulterior că bărbatul ar fi încercat să arunce cuțitul spre ei. Anthony Lowe Jr. avea 36 de ani și era tatăl a doi copii. El a murit la fața locului, după ce polițiștii îi puseseră inclusiv cătușele.

Poliția din Huntington Park a spus că Lowe, a cărui familie spune că suferea de probleme de sănătate mintală, a ignorat comenzile verbale ale ofițerilor și „a amenințat că aruncă cuțitul în ofițeri”. „Suspectul a încercat să arunce din nou cuțitul în ofițeri, moment în care a avut loc o împușcătură”, potrivit unui comunicat al Oficiului Șerifului Județean LA care a și confirmat că asupra bărbatului fără picioare s-a tras „de aproximativ 10 ori”.

„A încercat să fugă și de fiecare dată când s-a întors a făcut mișcarea de parcă ar fi aruncat cu cuțitul în el”, a spus Lt Reynaga. Ofițerii care au tras în bărbat sunt în concediu „de câteva zile” și vor fi supuși unei evaluări psihiatrice.

Vezi si

Polonia critică Germania, denunţând “presiunile” UE şi decizia “absurdă” privind motoarele auto

Guvernul Poloniei a lansat, marţi seară, un atac virulent la adresa Germaniei şi a Uniunii …