Friday , May 20 2022

Monica Gabor a organizat petrecerea care precede Premiile Grammy

monica-gabor

“Mr. Pink” (33 de ani), iubitul miliardar al Monicăi Gabor (27 de ani), a sponsorizat una dintre cele mai tari party-uri din America. Aseară, toată crema muzicii de peste Ocean a participat la petrecerea de cinci stele organizată cu ocazia celei de-a 56-a ediţii a premiilor Grammy. Monica nu a stat deoparte, ci s-a implicat în organizarea evenimentului ce a avut loc la Beverly Hills.
Pe numele său adevărat Poe Qui Ying Wangsuo, “Mr . Pink” a fost sponsorul petrecerii de aseară ce a precedat decernarea prestigioaselor premii Grammy. Iubitul Monicăi are o cifră de afaceri din vânzări de 30 miliarde de dolari pe an.
Băcăuanca s-a ocupat de fiecare detaliu al acestei petreceri. Locul pentru desfăşurarea “ostilităţilor” a fost ales chiar de românca noastră. Este vorba despre hotelul Sofitel, din Beverly Hills, acolo unde Moni şi-a aniversat în urmă cu câteva săptămâni şi ziua de naştere.
Premiile Grammy, cele mai importante distincţii din industria muzicală, se vor decerna mâine, la Los Angeles.
La a 56-a ediţie, Jay- Z (foto) are nu mai puţin de nouă nominalizări, în timp ce Macklemore & Ryan Lewis, Kendrick Lamar, Pharrell Williams şi Justin Timberlake au câte şapte.

Vezi si

Ed Sheeran a devenit tată a doua oară. Soția lui a născut o fetiță

Ed Sheeran (31 de ani) este tată de fată din nou. El a anunțat vestea …