Thursday , June 13 2024

Moment stanjenitor pentru cea mai sexy actrita a momentului, nominalizata la Oscar. Vezi ce s-a intamplat cu rochia ei

Se anunta un an bun pentru tanara Jennifer Lawrence, care de curand a fost votata ca fiind cea mai sexy femeie. Vedeta a luat si premiul pentru cea mai buna actrita la SAG Awards.
Din nefericire insa, momentul ei de glorie profesionala a fost umbrit pentru cateva minute de rochia pe care actrita a purtat-o la Screen Actors Guild Award.
In momentul in care se indrepta spre scena pentru a ridica premiul la categoria “cea mai buna actrita intr-un rol principal”, din filmul Silver Linings Playbook, rochia tinerei vedete s-a rupt.
Se pare ca trena tinutei semnate Christian Dior s-a prins de scaun si a rupt o buna bucata din rochie.
Colegii de breasla aflati in sala si-au indreptat privirile catre picioarele vedetei, care a ramas aproape goala de la coapse in jos.
Actrita Jennifer Lawrence ocupa primul loc intr-un top al celor mai sexy actrite de la Hollywood, realizat de revista Total Film.
Topul a fost realizat pe baza voturilor exprimate de aproximativ 25.000 de cititori ai revistei Total Film, o cunoscuta publicatie cu specific cinematografic.
Nominalizata la Oscar pentru foarte apreciatul ei rol din “Silver Linings Playbook”, tanara actrita americana place publicului larg mai intai pentru aerul ei natural si pentru polivalenta ei actoriceasca.

Vezi si

VIDEO. Manelistul Babasha, huiduit la concertul Coldplay, unde a fost invitat să cânte

La concertul Coldplay de miercuri seara de la București a avut loc un moment controversat. …