Thursday , November 30 2023

MM Stoica, managerul Stelei, a divortat in mare secret, la notar

mm stoica-corina

Mihai Stoica a divortat in mare secret de sotia lui, Corina! Totul s-ar fi petrecut in urma cu un an, iar pana acum, nimeni nu a aflat ca cei doi nu mai formeaza un cuplu, mai ales ca, in continuare, ei se comporta de parca ar mai avea o relatie amoroasa.
Surse din preajma lui Meme Stoica sustin ca acesta s-ar fi despartit intr-o secretomanie totala, fara a spune nimanui. “Am aflat destul de tarziu ca Mihai nu mai este cu Corina! A fost o mare surpriza pentru noi, pentru ca ei se intelegeau bine si nimic nu anunta dezastrul acesta sentimental! Din cate stim noi, el a divortat acum un an, la notar, si s-a inteles cu sotia lui cum sa imparta bunurile materiale! Nu a fost nicio problema pe aceasta tema, asa ca, dupa separare, ei au ramas buni prieteni si chiar ies impreuna la masa sau pentru a rezolva situatiile legate de copilul lor! In schimb, la evenimente nu mai vin impreuna de aproape un an si jumatate si daca sunt intrebati de prieteni prefera sa nu discute unul despre celalalt!”, a povestit un apropiat al managerului stelist!
Mihai Stoica a fost casatorit cu Corina mai bine de 20 de ani si pareau unul dintre cele mai solide cupluri din lumea fotbalului! Din pacate, problemele nu i-a ocolit nici pe ei si acum cei doi sunt doar prieteni! De altfel, o dovada certa ca se inteleg bine si dupa divort o constituie si setul de fotografii realizate de paparazzi WOWbiz.ro, care i-au surprins pe fostii soti, saptamana trecuta, impreuna, atunci cand au zabovit o ora la un restaurant select din Bucuresti!

Vezi si

Jennifer Lopez lansează în februarie primul său album din ultimii 10 ani, “This is Me… Now”

Jennifer Lopez va lansa la 16 februarie mult-așteptatul album “This Is Me…. Now”, primul său …