Wednesday , November 30 2022

Mircea Badea si Carmen Bruma vor avea un copil

mircea badea-carmen bruma

Sunt împreună de 12 ani şi spun că nu doresc să devină, oficial, soţ şi soţie, deşi surse din anturajul lor spun că s-au căsătorit în secret. Acum, tot surse apropiate cuplului Carmen Brumă-Mircea Badea spun că aceştia vor deveni părinţi.
Vestea au primit-o în urmă cu câteva zile, spun surse bine informate. Cele două vedete TV sunt extrem de fericite şi fac frecvent controale la o clinică de specialitate cunoscută, aflată în zona de nord a Capitalei.
Sursele ring spun că, de fiecare dată când se duc la control, “fotomodela” şi Badea îşi iau toate măsurile de precauţie să nu fie recunoscuţi. “Se duc la clinică în general seara, când e întuneric, şi se înfofolesc bine, îşi acoperă feţele cu fel şi fel de fulare şi glugi ca să nu fie recunoscuţi. Vor să fie discreţi în legătură cu asta, aşa cum au fost, de-a lungul vremii, şi cu relaţia lor”, a declarat un apropiat al cuplului Brumă-Badea.
În vară, Carmen declara că îşi doreşte un copil, într-un interviu pentru revista “Unica”. “La un moment dat, îmi doresc un copil, dar nu avem un desfăşurător în acest sens”.
În ceea ce priveşte nunta, vedeta de televiziune susţine că “acest punct nici nu este trecut în desfăşurător”.

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …