Friday , October 22 2021

Mihaela Radulescu, geloasa pe Roxana Vancea? Motivul plecarii "Vecinei" de la matinalul Antenei 1

roxana vancea

După ce o revistă a publicat, luna trecută, fotografii cu Roxana Vancea şi Dani Oţil (32 de ani) ieşind împreună dintr-o pensiune, Mihaela Rădulescu (43 de ani), iubita prezentatorului, ar fi luat foc. Efectele reacţiei nervoase a geloasei Mihaela s-au făcut simţite imediat: sexoasa Roxana a fost dată afară de la matinalul Antenei 1!
Deşi la începutul acestui an Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu au mobilat împreună un apartament de fiţe din apropierea Capitalei, semn că relaţia lor ardea tot mai intens, n-au trecut două luni şi dragostea dintre cei doi – e adevărat, fără obligaţii – a fost zdruncinată de o idilă trăită la munte, pe pârtiile Sibiului. Protagonişti? Nărăvaşul Dani Oţil şi Roxana Vancea, posesoarea unui bust impresionant şi, totodată, colega lui, la acea vreme, la matinalul Antenei 1.
Cei doi porumbei au fost surprinşi în timp ce călcau pragul unei pensiuni din zona Răşinariului! Vestea nu i-a picat bine Mihaelei Rădulescu. Orgolioasa iubită a lui Dani ar fi sărit ca arsă când şi-a simţit ameninţată dragostea, ba chiar, susţin surse din anturajul divei, s-ar fi răzbunat crunt pe sexoasa Roxana.
Cum? O “vorbă bună” pusă unde trebuie şi domnişoara, care ţinea bărbaţii cu gura căscată în faţa televizorului graţie bustului ei generos, a şi zburat de la matinalul Antenei 1! Ieşirea din scenă a colegei de platou a lui Dani a fost regizată frumos. S-a zvonit, la acea vreme , că Roxana va fi promovată la pupitrul ştirilor, la Observator. Aiurea! Frumuşica tânără cu sâni apetisanţi îşi caută şi acum de lucru. Sursele noastre susţin că Roxana a dat probe la Kanal D, pentru un post de asistentă, iar până în Paşte i s-a promis un răspuns.
De când a fost pusă pe liber de Antena 1, Roxana Vancea se întreţine din salariul de profesor de sport, în jur de 800 de lei, pe care fosta asistentă TV îl primeşte în schimbul orelor pe care le predă la o şcoală generală din Bucureşti. Bine, focoasa brunetă îşi mai rotunjeşte veniturile prezentând, la diverse evenimente mondene, rochii şi alte accesorii pentru doamne. Oricum, ţinând cont de faptul că la matinal primea un salariu de 1.000 de euro, Roxănica a strâns bine curea în ultima perioadă.
Libertatea.ro

Vezi si

Actorul Alec Baldwin a împușcat mortal o femeie cu un pistol de recuzită pe platourile de filmare

Actorul Alec Baldwin a tras cu o armă de recuzită pe platourile de filmare din …