Sunday , November 27 2022

Mickey Rourke a venit in Romania pentru filmari. S-a distrat o noapte in club

Mickey Rourke (60 de ani) a aterizat, sâmbătă seară, pe Aeroportul Otopeni, unde a fost surprins de fotoreporterii Libertăţii. Foarte bine dispus, actorul de la Hollywood a mărturisit că e nerăbdător să admire frumuseţea… bucureştencelor şi s-a arătat generos cu cei care i-au cărat bagajele.
Fotoreporterii Libertăţii au fost cei care l-au întâmpinat pe actorul american şi i-au urat “Bun venit în România”, întrebându-l totodată pe “durul” de la Hollywood ce a auzit despre fetele din ţara noastră. Jovial, acesta ne-a dat o replică memorabilă: “Lăsaţi-mă câteva ore şi întrebaţi-mă după”.
Vedeta a fost generoasă cu cei care l-au ajutat să-şi ducă la maşină bagajele cu care a venit: s-a căutat prin buzunare şi, cu un zâmbet larg pe faţă, le-a dat 10 dolari.
După ce s-a cazat la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Capitală, actorul a cerut să fie dus într- un club unde, spun sursele noastre, a petrecut până în zori şi a consumat doar băuturi de lux.
Culmea e că la plecarea din club vedeta a dovedit modestie şi nu a cerut vreo limuzină, ci s-a înapoiat la hotel cu un taxi. Starul a venit la Bucureşti să filmeze pentru “Dead in Tombstone”, peliculă realizată pe platourile Castel Film de la Snagov.

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …