Sunday , November 27 2022

Marica le minte si pe Bianca si pe Ilinca

Pe Bianca a mintit-o ca e singur de doua luni, pe Vandici o tine aproape cu vorbe dulci la telefon
Atacantul de la Stuttgart are o viata amoroasa plina. In momentul de fata, Marica se imparte intre doua femei, amandoua celebre – Ilinca Vandici, iubita oficiala, si Bianca Dragusanu, femeia cu care a petrecut cateva zile fierbinti intr-un hotel de cinci stele din Turcia.
Marica a avut grija sa o asigure pe Bianca, verbal doar, ca nu mai are nicio treaba cu Ilinca. Ba mai mult, i-a marturisit ca s-au despartit inca din luna mai. Si astfel a ajuns sa-i smulga Biancai acceptul de a-i tine companie pentru cateva zile intr-un hotel de lux din Turcia, destinat indragostitilor si proaspetilor insuratei. Insa a omis un lucru: sa o anunte si pe Ilinca despre faptul ca nu mai sunt impreuna de mai bine de doua luni. In aceste conditii, relatia lor a continuat bine-mersi, fara ca Bianca sa aiba habar. Potrivit apropiatilor Ilincai, aceasta vorbeste aproape zilnic cu Marica la telefon. Cei doi isi fac promisiuni, se alinta si isi spun vorbe dulci, ca doi indragostiti. (sursa: Cancan)

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …