Wednesday , October 5 2022

Mariah Carey a căzut pe scenă în timpul unui concert la Singapore

Cântăreaţa americană Mariah Carey a trecut printr-un moment stânjenitor, sâmbătă, când s-a împiedicat din cauza pantofilor cu tocuri foarte înalte pe care îi purta şi a căzut pe scenă, în timpul unui concert pe care l-a susţinut la Singapore, informează contactmusic.com.
Cântăreaţa americană a fost invitată să susţină un recital cu ocazia Marelui Premiu de Formula 1 din Singapore. Incidentul s-a produs la mijlocul piesei “Make It Happen”.
Ajutată să se ridice de către unul dintre dansatorii ei, Mariah Carey a dovedit că are prezenţă de spirit şi a glumit declarând: “Am făcut asta intenţionat”.
După acest incident, cântăreaţa a apelat la unul dintre asistenţii din spatele scenei care a ajutat-o să “scape” de acei pantofi, diva preferând să işi continue concertul cântând desculţă.
Mariah Carey a cunoscut succesul în anii ’90, prin lansarea unui album care îi poartă numele. Potrivit revistei Billboard, Mariah a fost cea mai de succes cântăreaţă în Statele Unite în anii ’90. Popularitatea sa a intrat în declin începând cu anii 2000, când s-a despărţit de studioul ei de înregistrări. Diva, considerată una dintre cele mai bune voci ale tuturor timpurilor, s-a reîntors pe scena muzicii pop în 2005, cu albumul “The Emancipation of Mimi”, care a avut un imens succes.
Albumul ei “E=MC2”, lansat în aprilie 2008, s-a vândut în peste 1,3 milioane de copii doar în Statele Unite şi i-a oferit artistei americane şansa de a avea cel de-al 18-lea single No.1 în Billboard Hot 100, graţie piesei “Touch My Body”. Cu această piesă, Mariah Carey l-a depăşit pe Elvis Presley şi a urcat pe a doua poziţie în clasamentul artiştilor cu cele mai multe piese devenite No.1 în Billboard Hot 100, în ultimele decade. Prima poziţie a acestui clasament este ocupată de trupa The Beatles, care a avut 20 de piese devenite numarul 1.

Vezi si

Depeche Mode va concerta la București în iulie 2023. Primul album după moartea lui Andy Fletcher

Depeche Mode revine la București în 2023. Trupa va susține un concert care face parte …