Saturday , April 13 2024

Lindsay Lohan a lovit cu maşina un căruţ în care se afla un copil

Actrita a mai fost condamnata pentru conducere sub influenta alcoolului
O maşină la volanul căreia se afla actriţa Lindsay Lohan a lovit accidental un căruţ în care se afla un copil, potrivit unor martori ai incidentului, care a avut loc în Los Angeles, informează femalefirst.co.uk.
Tânăra actriţă a făcut 13 zile de închisoare luna trecută, după ce a fost condamnată pentru că a încălcat termenii de eliberare sub supraveghere judiciară, impuşi în urma unei alte condamnări din 2007, pentru conducere sub influenţa alcoolului.
Potrivit unei surse aflate la faţa locului, Lohan, aflată la volanul unui automobil Maserati, ar fi lovit, miercuri, un căruţ în care se afla un copil.
“O femeie care împingea un căruţ în care se afla un copil de doi sau poate trei ani traversa strada. Lindsay a trecut pe culoarea roşie a semaforului şi a lovit căruţul. Impactul nu a fost puternic, dar maşina i-a lovit. Lindsay a tras pe dreapta, s-a oprit pentru două secunde şi apoi a plecat din nou”, a declarat Bryan Jaime, martorul accidentului.
Pe de altă parte, actriţa în vârstă de 24 de ani neagă faptul că acest accident ar fi avut loc.
“Nu ştiu despre ce vorbiţi”, a declarat Lohan pentru site-ul RadarOnline, care a contactat-o pentru a comenta incidentul.
Totuşi, Bryan James a declarat că este sigur că Lindsay era la volanul maşinii care a lovit căruţul. “Sunt 100% sigur că Lindsay era cea de la volan, pentru că am văzut-o cu ochii mei”, a declarat martorul.
Un al doilea martor, care a fost la faţa locului, a confirmat că Lindsay era la volanul maşinii implicate în incident, dar că, probabil, actriţa nu şi-a dat seama de ceea ce s-a întâmplat deoarece impactul a fost minor.
Lindsay Lohan a devenit cunoscută la vârsta de 11 ani, când a jucat în filmul “Capcană pentru părinţi”, şi a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood. Cariera ei a atins un moment de vârf în 2003 – 2004, când a jucat în filmele “Vinerea trăznită/ Freaky Friday” şi “Fete rele/ Mean Girls”. Dar la vârsta de 20 de ani, Lohan mergea deja la întâlnirile Alcoolicilor Anonimi, iar stilul ei de viaţă petrecăreţ era descris pe larg de site-urile de ştiri mondene.
Linsday Lohan a recunoscut în 2007 că este dependentă de droguri şi de alcool şi s-a internat de trei ori în clinici de tratare a dependenţei. În luna mai a acestui an, justiţia americană i-a ordonat să poarte o brăţară de monitorizare a concentraţiei de alcool din sânge şi a fost din nou încarcerată, pentru că a lipsit de la şedinţele obligatorii de terapie.
Cel mai recent proiect cinematografic al său este un film despre starul porno al anilor 1970 Linda Lovelace, care ar fi trebuit să fie realizat în această vară.

Vezi si

Creatorul de modă Roberto Cavalli a murit

Creatorul de modă Roberto Cavalli a murit vineri la Florența, la vârsta de 83 de …