Saturday , June 25 2022

Lady Gaga a devenit "regina" Twitter-ului, având cei mai mulţi fani pe această platformă

Lady Gaga
Lady Gaga a devenit “regina” Twitter-ului, detronând-o pe Britney Spears, după ce a atras 5.735.554 de fani pe pagina ei de pe platforma de microblogging, potrivit femalefirst.co.uk.
Interpreta hitului “Alejandro”, Lady Gaga, are cei mai mulţi fani pe Twitter, depăşind-o pe fosta lideră a platformei, Britney Spears, cu 34.000 de fani.
Lady Gaga a postat pe pagina ei de Twitter un link către o înregistrare video în care le mulţumeşte fanilor care au făcut-o cea mai iubită persoană de pe acest site. Ea apare cu o coroană pe cap, cu logoul Twitter, agitând o baghetă, şi spune: “Bună tuturor, sunt Lady Gaga, regina Twitter-ului”.
“Am vrut să mulţumesc micilor mei monştri care m-au urmat. Mulţumesc pentru că îmi încep domnia ca regina Twitter-ului. Jur să tot postez tweet-uri”, a spus artista.
Materialul video cu declaraţiile sale de recunoştinţă a fost realizat în culisele unui concert din Tacoma, în statul american Washington. Cântăreaţa este în prezent în turneu – “Monster Ball Tour” – în America de Nord.
Lady Gaga atrage, în medie, în jur de 171.000 de “adepţi” pe săptămână, potrivit site-ului famecount.com. Recordul din acest punct de vedere îl deţine, însă, cântăreţul pop canadian Justin Bieber, în vârstă de 16 ani, căruia i se alătură 800.000 de noi fani în fiecare lună.
Alte vedete care se bucură de popularitate pe Twitter sunt actorul Ashton Kutcher şi cântăreaţa Taylor Swift, care au fiecare peste 3 milioane de fani pe site.
Lady Gaga are 24 de ani şi este câştigătoare a două premii Grammy. Ea este considerată una dintre cele mai interesante şi originale artiste din noul val şi se bucură de un imens succes comercial. Lady Gaga a devenit celebră graţie unor hituri precum “Bad Romance” şi “Poker Face” şi a încântat publicul cu ocazia unor apariţii live ieşite din comun, purtând întotdeauna costume şocante sau dând foc pianului la care cânta în timpul galei American Music Awards 2009.

Vezi si

A murit Leluț Vasilescu, baterist și fondator al trupei Compact

Doliu în muzica rock românească. Leluț Vasilescu, bateristul și fondator al trupei Compact, a murit. …