Saturday , June 22 2024

Lady Gaga a devenit "regina" Twitter-ului, având cei mai mulţi fani pe această platformă

Lady Gaga
Lady Gaga a devenit “regina” Twitter-ului, detronând-o pe Britney Spears, după ce a atras 5.735.554 de fani pe pagina ei de pe platforma de microblogging, potrivit femalefirst.co.uk.
Interpreta hitului “Alejandro”, Lady Gaga, are cei mai mulţi fani pe Twitter, depăşind-o pe fosta lideră a platformei, Britney Spears, cu 34.000 de fani.
Lady Gaga a postat pe pagina ei de Twitter un link către o înregistrare video în care le mulţumeşte fanilor care au făcut-o cea mai iubită persoană de pe acest site. Ea apare cu o coroană pe cap, cu logoul Twitter, agitând o baghetă, şi spune: “Bună tuturor, sunt Lady Gaga, regina Twitter-ului”.
“Am vrut să mulţumesc micilor mei monştri care m-au urmat. Mulţumesc pentru că îmi încep domnia ca regina Twitter-ului. Jur să tot postez tweet-uri”, a spus artista.
Materialul video cu declaraţiile sale de recunoştinţă a fost realizat în culisele unui concert din Tacoma, în statul american Washington. Cântăreaţa este în prezent în turneu – “Monster Ball Tour” – în America de Nord.
Lady Gaga atrage, în medie, în jur de 171.000 de “adepţi” pe săptămână, potrivit site-ului famecount.com. Recordul din acest punct de vedere îl deţine, însă, cântăreţul pop canadian Justin Bieber, în vârstă de 16 ani, căruia i se alătură 800.000 de noi fani în fiecare lună.
Alte vedete care se bucură de popularitate pe Twitter sunt actorul Ashton Kutcher şi cântăreaţa Taylor Swift, care au fiecare peste 3 milioane de fani pe site.
Lady Gaga are 24 de ani şi este câştigătoare a două premii Grammy. Ea este considerată una dintre cele mai interesante şi originale artiste din noul val şi se bucură de un imens succes comercial. Lady Gaga a devenit celebră graţie unor hituri precum “Bad Romance” şi “Poker Face” şi a încântat publicul cu ocazia unor apariţii live ieşite din comun, purtând întotdeauna costume şocante sau dând foc pianului la care cânta în timpul galei American Music Awards 2009.

Vezi si

Actorul Donald Sutherland a murit la vârsta de 88 de ani

Actorul Donald Sutherland, protagonistul unor filme precum „Jocurile foamei” și „Animal House”, a murit la …