Thursday , September 28 2023

L-a inselat, a iertat-o, iar acum asteapta un copil: Kristen Stewart si Robert Pattinson vor fi parinti

Nimeni nu mai dădea vreo şansă cuplului format din Robert Pattinson şi Kristen Stewart, după ce actriţa a recunoscut public că l-a înşelat, numai că viaţa bate filmul…
Şi nu numai că Robert Pattinson şi Kristen Stewart s-ua împăcat, dar se pare că cei doi aşteaptă şi un copil, după cum a titrat pe prima pagină revista OK! SUA.
La câteva luni de la aventura ei cu Rubert Sanders, s-ar părea că actriţa aşteaptă primul ei copil. Că e al lui Robert sau al amantului, nu se ştie. Oricum ar fi, actorul a iertat-o şi revista a anunţat că acesta sărbătoreşte sarcina lui Kristen pregătind camera pentru copilaş. Apoi, cei doi se vor retrage în Marea Britanie pentru a-şi creşte copilul.
Actorii Robert Pattinson şi Kristen Stewart, interpreţii personajelor Edward Cullen şi Bella Swan din filmele francizei “Amurg/ Twilight”, care aveau o relaţie de lungă durată, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare, au decis să se mute oficial împreună, anul acesta. Însă, relaţia dintre cei doi a fost puternic zguduită de apariţia în presă a unor articole potrivit cărora Kristen Stewart a avut o legătură amoroasă de scurtă durată cu regizorul Rupert Sanders.
Pattinson a fost devastat de declaraţia prin care Kristen a recunoscut că l-a înşelat cu Rupert Sanders. Atât actriţa, cât şi Rupert Sanders au dat publicităţii comunicate de presă în care şi-au prezentat scuze publice.
Revista Us Weekly a scris, la sfarşitul lunii septembrie, că Robert Pattinson a iertat-o pe iubita lui şi că cei doi s-ar fi mutat din nou împreună. “Cei doi locuiesc din nou împreună şi s-au împăcat”, a declarat o sursă pentru revistă.

Vezi si

Fostul premier finlandez Sanna Marin a semnat un contract cu agenția de talente care îi reprezintă pe Bradley Cooper, Tom Hardy și Keira Knightley

Fostul premier finlandez Sanna Marin a semnat un contract cu agenția de divertisment și management …