Thursday , April 8 2021

Kim Kardashian i-a oferit lui Kris Humphries 10.000.000 $ pentru a divorța

Kim Kardashian vrea să devină iar o femeie liberă pentru a se căsători cu iubitul ei, Kanye West. Astfel, ea i-a oferit recent soţului ei, Kris Humphries, 10.000.000 $ pentru a semna cât mai repede actele de divorţ, însă acesta a refuzat-o.
Kim vrea să îşi refacă viaţa alături de Kanye West, căruia îi va aduce curând pe lume primul copil, însă nu reuşeşte în nici un chip să îl convingă pe jucătorul de baschet Kris Humphries să semneze actele de divorţ. Acesta a refuzat chiar şi suma de 10.000.000 de dolari pe care i-a oferit-o voluptuoasa bru netă. Şi asta, pentru că Kris nu vrea să divorţeze, ci cere insistent anularea căsniciei pe motiv de fraudă. El susţine că a fost folosit de Kardashian pentru reality-show-ul ei.
Kris a declarat că nevasta lui nu l-a iubit niciodată şi că s-a căsătorit cu el doar pentru a creşte succesul emisiunii ei. Kim şi Kris sunt soţ şi soţie din august 2011 şi, după numai 72 de zile, vedeta TV a înaintat actele de divorţ, nefiind de acord cu anularea mariajului.

Vezi si

Nominalizaţii la Oscar au primit derogare ca lucrători esenţiali pentru a fi prezenți la decernarea premiilor

O derogare prin care cei nominalizaţi la Oscar devin angajaţi esenţiali le va permite starurilor …