Thursday , May 13 2021

Katy Perry și Orlando Bloom se casatoresc la sfarsitul acestui an

Katy Perry și Orlando Bloom se vor căsători la finalul anului 2019, într-o ceremonie intimă, scrie People. Anunțul vine la patru luni de la logodnă.

Katy Perry (34 ani) și Orlando Bloom (42 ani) s-au logodit de Valentine’s Day, artista primind un inel cu diamant în formă de floarea soarelui.

Katy și Orlando au apelat la ajutorul unui organizator de nunți, notează People.

‘Nu par stresați de niciun fel. Va fi cu siguranță o ceremonie relaxată, alături de familie și prieteni’, a adăugat o sursă apropiată celor doi.

Într-un interviu pentru Good Morning America, de la începutul anului, Perry a spus: ‘Cineva a decis să rămână cu mine până la sfârșitul vieții!’

Katy a vorbit și despre pantofii pe care-i va purta: ‘Cred că dacă mă voi ocupa de designul pantofilor, vor avea ceva flori’.

Relația dintre Katy Perry și Orlando Bloom este una cu suișuri și coborâșuri. Cei doi au fost văzuți prima oară împreună în ianuarie 2016, la Golden Globe Awards, în Beverly Hills.

Katy Perry a mai fost căsătorită. A avut o nuntă uriașă cu Russell Brand, în India, în 2010. Au divorțat doi ani mai târziu.

Orlando Bloom a fost logodit cu modelul Miranda Kerr, între 2010 și 2013. Au împreună un băiat, Flynn, 8 ani.

Perry și Bloom au fost văzuți ultima oară împreună la nunta lui Karlie Kloss și Joshua Kushner, în Wyoming.

profm.ro

Vezi si

Dua Lipa, marea câștigătoare a Galei Brit Awards. Eveniment-pilot la Londra, cu mii de spectatori, fără distanțare și mască

Dua Lipa a fost marea câştigătoare la ediţia din acest an a galei Brit Awards, …